Dak Reiniging

Het periodiek reinigen van uw dak is goed voor de duurzaamheid, verkoopwaarde en uitstraling van je dak. Dakreiniging is een specialisme en laat dit daarom ook altijd uitvoeren door professionals. Door uw dak tijdig schoon te laten maken voorkomt u ook dat vuil, mos en bladeren zich ophopen in de dakgoot. Hierdoor wordt het water goed afgevoerd en verkleint het de kans op lekkages. Wij van Dak- en Schoorsteentechniek West doen ook aan dakgoot reiniging.

 

Dak Reiniging

Zo kan uw dak eruit zien als wij het onder handen hebben genomen.

 

Hoe reinigen we uw dak?

Voor het reinigen van uw dak hanteren wij vrijwel altijd dezelfde techniek. Met professionele materialen klimmen onze professionals het dak op en met behulp van stoomreiniging en een speciale roterende waterfrees spuiten wij het dak schoon. Ook op de moeilijk bereikbare plekken. Deze techniek is toepasbaar op vrijwel elk type dak zoals een plat dak, dakpannen, golfplaten leipannen en shingles. Tijdens het schoonmaken van het dak controleren wij ook op gebreken en voeren reparaties uit waar nodig.

Dak Coaten & Impregneren

Na het reinigen van uw dak adviseren wij om gebruik te maken van onze extra services om uw dak beter te beschermen, duurzamer te maken en zorgen voor minder onderhoud. Zo kun je je dak laten coaten of laten impregneren.

 

Vraag een offerte aan

Dak reiniging is een specialistische klus en laat dit dan ook altijd doen door een erkend bedrijf met professionals. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het reinigen van uw dak of een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel dan naar 071 2032 522 of stuur een bericht via het contactformulier hieronder. Wij doen ons best u binnen 24 uur te beantwoorden en u te voorzien van een passende offerte. Wij zijn actief in West Nederland regio Den Haag, Leiden en Wassenaar. 

Contactgegevens

071 2032 522

info@dakenschoorsteentechniekwest.nl

Ma - Vri 09:00 - 18:00

Contactformulier

Call Now ButtonBel ons nu!