Dak coaten

Dak coaten is naast dak impregneren een andere populaire techniek die gebruikt wordt om je dak een langere levensduur te geven en er weer als nieuw uit te laten zien. Door een beschermende laag aan te brengen door middel van een speciale spuittechniek beschermt u uw dak voor de komende jaren tegen weersinvloeden en vervuiling. Hierdoor blijft uw dak jarenlang beschermd en ziet het er weer als nieuw uit.

Dak coaten

Dakcoating met een speciale spuittechniek

 

Voordelen van dakcoating

Door uw dak te laten coaten geniet u van meerdere voordelen. Zo is uw dak na reinigen en aanbrengen van de coating jarenlang beschermd. Daarbij kun je door uw dak te laten coaten, uw dak een andere kleur en dus een andere uitstraling te geven. Ten slotte is het coaten van uw dakpannen kostenbesparend omdat het een slim alternatief is voor nieuwe dakpannen. Ook stijgt uw woning in waarde.

 

Dak Coaten

Dak Coating Voor en Na

 

Vraag een offerte aan

Is dakcoating de oplossing voor uw dak of wilt u graag meer weten over het coaten van uw dak? Bel ons op 071 2032 522 voor advies of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier hieronder. Wij doen ons best u binnen 24 uur te beantwoorden en u te voorzien van een passende offerte. 

Contactgegevens

071 2032 522

info@dakenschoorsteentechniekwest.nl

Ma - Vri 09:00 - 18:00

Contactformulier

Contactgegevens

Goudsbloemvallei 10 5237 MJ 's-Hertogenbosch

(+31) 06 274 647 53

info@dakenschoorsteentechniekwest.nl

Ma - Vri 09:00 - 18:00

Neem contact op

Call Now ButtonBel ons nu!