Dak impregneren

Dak impregneren doe je om in de toekomst vuiligheid, algen en mos te voorkomen na het reinigen van uw dak.  Met deze speciale techniek brengen wij een water- en vuil afstotende laag aan. Hierdoor hoeft het dak daarna maar eens in de 5 jaar gereinigd te worden en gaat het dus veel langer mee. Hierdoor voorkomt u ook dure reparaties in de toekomst wat weer ten goede komt van uw portemonnee.

Hoe impregneren wij uw dak?

Na het grondig reinigen van uw dak met hoge druk is het tijd uw dak te beschermen tegen weersinvloeden en vervuiling. Dit doen wij met een techniek die hydrofoberen wordt genoemd. Hierbij brengen wij het impregneer product aan in meerdere lagen. Deze trekt vervolgens diep door tot in de poriën van de dakpannen. Hierdoor blijft je dak droger en kan het water gemakkelijk weg. Het dak is nu beschermd, duurzaam en ziet het er weer als nieuw uit.

Impregneren niet behandeldImpregneren behandeld

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u ook een fris en beschermd dak? Neem dan nu contact met ons op en laat uw dak door Dak- en Schoorsteentechniek impregneren. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte op. Doe dit via het contactformulier hieronder of bel naar 071 2032 522. Wij doen ons best u binnen 24 uur te beantwoorden en u te voorzien van een passende offerte. 

Contactgegevens

071 2032 522

info@dakenschoorsteentechniekwest.nl

Ma - Vri 09:00 - 18:00

Contactformulier

Call Now ButtonBel ons nu!