Laat uw dak coaten en zorg dat u geen last heeft van vocht

Laat uw dak coaten en zorg dat u geen last heeft van vocht

Het coaten van daken is een van de gespecialiseerde services die wij bij Dak- en schoorsteentechniek West bieden. Wij hebben de ervaring om een breed scala aan impregnatie, reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Van oppervlaktebehandeling tot bouwreparatie, onze medewerkers doen het allemaal vakkundig en snel. Ons team van gekwalificeerde en gediplomeerde experts van Dak- en schoorsteentechniek West staat voor u klaar als het gaat om het onderhoud van u dak, gevel of schoorsteen.

Een Dak coaten: wat wij doen

Als wij uw dak coaten beginnen wij met een voorbereiding van het oppervlak. We bieden beproefde voorbereidingstechnieken voor bijna elk type oppervlak met behulp van een assortiment aan mechanische voorbereidingsmethoden. We zorgen voor een efficiënt proces door de nieuwste technieken en veiligheidsprocedures te gebruiken om een dak te coaten. We gebruiken milieuvriendelijke en geavanceerde verfverwijderingsprocessen als dat nodig is. Die hebben als voordeel dat de schade aan de onderliggende ondergrond tot een minimum wordt beperkt.

DAK- EN SCHOORSTEENTECHNIEK WEST staat ook voor u klaar als u uw dak wil reinigen

We bieden een hogedrukreinigingsservice voor zowel de voorbereiding van de verf als de algemene reinigingsvereisten voordat we tot het coaten overgaan. Ons toegewijde team kan u helpen met deskundig advies bij het kiezen van de beste coating voor uw dak. Wij bieden veelzijdige, veilige en kosteneffectieve coatingoplossingen die zijn afgestemd op elk dak. We hebben daarnaast verhoogde werkplatforms en steigers tot onze beschikking, evenals een gecertificeerd team van medewerkers die zorgen dat het werk zorgvuldig wordt voltooid met minimale vertragingen.

Een betrouwbaar bedrijf voor al uw klusjes in huis

DAK- EN SCHOORSTEENTECHNIEK WEST is een veelzijdig renovatiebedrijf die u kunt inhuren voor verschillende projecten aan uw huis. Wij kunnen uw dak inspecteren en repareren als u last heeft gehad van stormschade. Voor gevelwerkzaamheden zit u bij ons ook aan het juiste adres. Onze ervaren vaklui hebben al veel gevels teruggebracht in uitstekende staat. Wij maken gebruik van de beste bouwproducten en werken zorgvuldig. Als een gerespecteerd bouwbedrijf weten wij dat het belangrijk is om constant de hoogste kwaliteit te leveren en daar zijn wij trots op. Wij merken dat ook aan onze populariteit. Bekijk de hoge klantwaarderingen op onze site en u zult ontdekken dat wij de beste zijn voor al uw bouw- en renovatieklussen.

Dak- en schoorsteentechniek West heeft aantrekkelijke prijzen dus vraag nu een offerte aan

Een groot voordeel van onze diensten is dat wij betaalbaar zijn. U zult niet snel een aanbieder vinden die onze gunstige tarieven hanteert voor het repareren van een gevel of het reinigen van een schoorsteen. Wij zijn ook van veel markten thuis en kunnen u dus op meerdere vlakken helpen. Bewaar onze contactgegevens daarom goed voor het geval dat u uw huis goed wil laten inspecteren. Onze experts kunnen gelijk zien wat de beste strategie is om uw huis weer in orde te maken. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een inspectie, reparatie of reinigingsbeurt. Voor vragen staat onze ervaren klantenservice ook voor u klaar. Bel dan 071 2032 522 en wij helpen u graan met advies op maat.

Makkelijk en flexibel in het maken van afspraken

Vrijblijvende offerte

Gecertificeerd personeel

Vast aanspreekpunt