Laat nu uw dak impregneren voor een aantrekkelijke prijs

Laat nu uw dak impregneren voor een aantrekkelijke prijs

Een dak impregneren kan de levensduur van uw dak verlengen zonder dat vervanging nodig is. Om het meeste uit uw coating te halen, moet deze echter wel correct worden aangebracht. Met vele jaren ervaring weten we bij Dak- en schoorsteentechniek West hoe we daken het beste kunnen impregneren. Elk dak is uniek. Of u nu een verouderd dak heeft, of woont in nieuw huis. Laat de professionals van Dak- en schoorsteentechniek West een kijken naar wat geschikt is voor uw dak.

Een dak impregneren: hoe wij te werk gaan

Wij plaatsen uw coating in vier eenvoudige stappen. Eerst voeren wij een dak inspectie uit voordat we uw dak impregneren, moeten we uw dak evalueren. Onze eerste inspectie is kosteloos en als we tijdens de inspectie defecten vinden, specificeren we de noodzakelijke dak reparaties samen met de specificaties voor het impregneren. Voordat wij met het werk beginnen, krijgt u een formeel contract met de gedetailleerde beschrijving van de werkzaamheden. We beginnen de klus met een grondige reiniging. Een schoon oppervlak is een goed begin om uw dak voor te bereiden voor het impregneren. De coating voor de dakbedekking kan worden geborsteld, gerold of gespoten, afhankelijk van de grootte van de klus.

De voordelen van het aanbrengen van een coating op uw dak

Een coating zorgt voor extra bescherming tegen de elementen, waardoor de levensduur van uw dak toeneemt. Uw dak is zo bestand tegen water waardoor u geen vochtproblemen heeft en niet het slachtoffer zal zijn van waterschade. Eventuele kleine defecten aan uw bestaande daksysteem worden gerepareerd voordat de dakcoating wordt aangebracht waardoor het extra loont om dit door ons te laten doen. Het aanbrengen van een coating maakt uw dak ook meer reflecterend. Veel moderne dakcoatings zijn verkrijgbaar in wit of zilver dat de zon weerkaatst. De coating leidt warmte en licht om, waardoor uw dak en gebouw koeler wordt. Tot slot is een coating milieuvriendelijk. Door de levensduur van uw dak te verlengen, vermindert u de hoeveelheid afval die u op stortplaatsen plaatst.

Welke coating is geschikt voor mijn dak?

Niet alle daken komen in aanmerking voor dezelfde dakcoating. Raadpleeg ons deskundig team om de juiste oplossing voor uw dak te ontdekken. Of het nu gaat om een nieuw dak of om een dakrestauratie van een historisch pand. Wij weten wat het beste werkt voor uw woning. We hebben veel ervaring en zowel particulieren als bedrijven vertrouwen op onze expertise. Als u klant wordt, doen we er alles aan om u 100% tevreden te stellen. In onze planning is er altijd ruimte voor uw wensen en dat betekent dat we onze tijd en middelen goed besteden om je de best mogelijke service te bieden.

DAK- EN SCHOORSTEENTECHNIEK WEST is er niet alleen voor uw dak

Naast uw dak kunnen onze deskundige bouwkundige medewerkers u helpen om renovaties en reparaties succesvol uit te laten voeren. Wij staan voor u klaar als u vakmensen nodig heeft om de schade na een storm aan te pakken. We inspecteren ook gevels en zorgen ervoor dat die er prima uitzien. Als uw huis u dierbaar is kunt u daarom het beste gebruik maken van onze diensten. Ontdek ook onze gunstige tarieven en vraag makkelijk online een offerte aan.

Makkelijk en flexibel in het maken van afspraken

Vrijblijvende offerte

Gecertificeerd personeel

Vast aanspreekpunt