Uw dak zorgvuldig reinigen door professionals

Uw dak zorgvuldig reinigen door professionals

Als u uw dak wil laten reinigen zit u bij Dak- en schoorsteentechniek West goed. Uw dak een goede onderhoudsbeurt geven is een van de belangrijkste onderdelen van het onderhoud van uw huis. Het is een gevaarlijke en gecompliceerde taak die u moet overlaten aan hoogopgeleide en deskundige reinigers. Als uw huis constant wordt blootgesteld aan de elementen, zal uw dak na verloop van tijd verslechteren.

Met professionele materialen klimmen onze professionals het dak op en met behulp van stoom-reiniging en een speciale roterende waterfrees spuiten wij het dak schoon.

De traditionele manier om uw dak te reinigen maakt gebruik van water onder hoge druk om het dak van uw huis schoon te spuiten. Deze methode gebruiken wij niet omdat het niet altijd geschikt is voor een dak omdat het waterschade, verkleuring of gebroken dakpannen tot gevolg kan hebben.

De beste en snelste manier om uw dak te reinigen

Dak- en schoorsteentechniek West maakt gebruik van een veilig methode om uw dak te reinigen. Wij maken alles zorgvuldig schoon met een krachtig reinigingsmiddel die de buitenkant binnendringt en zorgt voor een diepe maar zachte, langdurige reiniging. Zo bent u verzekerd van een schoon dak dat ook nog eens beschermd is tegen regen en hagel.

Laten ons zorgen maken over uw dak zodat u dat niet hoeft te doen

Dakreiniging is moeilijk, vervelend en zelfs gevaarlijk, maar het is iets dat moet worden gedaan. Daarom kunt u het het beste overlaten aan ons team van ervaren medewerkers. Die zijn naast reinigers ook experts op het gebied van de reparatie en het onderhoud van daken, schoorstenen en gevels. Die expertise is ook handig omdat zij andere manco’s kunnen zien en u oplossingen kunnen aanbieden. Bekijk onze handige onderhoudscontracten zodat u er zeker van bent dat elk deel van uw huis goed wordt onderhouden.

Breng uw dak weer tot leven door onze uitgebreide onderhoudsbeurt

Na verloop van tijd begint uw dak niet alleen vuil te worden, maar wordt het ook besmet met mos, schimmels, algen, bacteriën en andere organische groei die de levensduur aanzienlijk kunnen verkorten. Met onze nauwkeurige reinigingsmethode worden alle vlekken, organische aangroei en alles daartussenin veilig verwijderd. Dit herstelt niet alleen de oorspronkelijke kleur van uw dak, maar zorgt ook voor een aantrekkelijk aanzien van uw huis. Ideaal dus als u de waarde van uw woning een duwtje in de rug wil geven.

Dak- en schoorsteentechniek West heeft voor elk dak wel een reinigingsoplossing

Wij bieden we een breed scala aan krachtige wasservices voor de meeste grote en kleine klussen en voor allerlei soorten daken. Of u nu een puntdak heeft of juist een plat dak. Wij bekijken eerst nauwkeurig uw dak en geven u dan informatie over onze werkwijze. Wij houden van transparantie als het gaat om wat wij doen, maar ook over hoeveel het gaat kosten. Zo weet u waar u aan toe bent.

Dak- en schoorsteentechniek West: al jaren een betrouwbare onderhouds- en reinigingsspecialist in de branche

Omdat wij al jaren ervaring hebben zijn wij een populair bedrijf wat u ook terug kunt zien in onze hoge klantenwaardering. Wij zijn daar erg trots op en zien elke opdracht als een kans om ons best te doen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar ook als het gaat om een spoedgeval. Bel ons op 071 2032 522 om een afspraak te maken of vraag een offerte aan voor een grondige reinigsbeurt.

Makkelijk en flexibel in het maken van afspraken

Vrijblijvende offerte

Gecertificeerd personeel

Vast aanspreekpunt