Heeft u stormschade?

Heeft u stormschade?

Dak- en schoorsteentechniek West is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het herstellen van stormschade aan uw huis. Een onverwachte en krachtige storm kan ernstige materiële schade tot gevolg hebben waar u zo snel mogelijk reparatie voor zoekt. Wind, water, hagel en omgevallen bomen zijn slechts enkele van de dingen die uw eigendom en de inhoud ervan aan de elementen kunnen blootstellen. Het onmiddellijk herstellen van stormschade is de sleutel tot de veiligheid en het herstel van uw eigendom. Wij bij Dak- en schoorsteentechniek West helpen u daarom direct als uw huis getroffen is door dit soort schade. Wij hebben een handige spoedservice die al uw zorgen wegneemt en uw huis weer in orde maakt.

Wat u moet doen na stormschade

Bij Dak- en schoorsteentechniek West bieden we onmiddellijke hulp om uw eigendom te beveiligen en verdere schade te voorkomen. Onze services bestaan uit een grondige inspectie van de schade. Vervolgens beschermen wij de beschadigde delen van uw huis voordat we tot reparatie overgaan. Door de jaren heen hebben wij met succes veel door de wind beschadigde woningen gerepareerd. In dergelijke situaties zijn de gespecialiseerde vaardigheden van ons team vereist. De bouwmaterialen, het ontwerp en de afwerkingen moeten allemaal worden afgestemd op het soort huis dat u heeft. Daarnaast pakken wij ook zo veel mogelijk het vocht in de bouwcomponenten aan. Zo bent u op de lange termijn verzekerd van een huis dat tegen een stootje kan.

Dak- en schoorsteentechniek West: Een betrouwbaar adres voor als u met spoed een reparatiebedrijf nodig heeft

Stormen maken deel uit van het leven en het eigenwoningbezit. Wanneer wind, hagel, ijs en ander ruw weer voor problemen zorgen, kan Dak- en schoorsteentechniek West u helpen uw stress te verlichten en uw huis te herstellen door u op een professionele en tijdige manier te voorzien van herstel bij stormschade. Let er ook op dat schade misschien niet gelijk merkbaar is. Vaak weten nietsvermoedende huiseigenaren niet eens dat hun woning hagel- en stormschade heeft opgelopen. En het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Scheuren en andere impactschade als gevolg van hagel en zware windstoten kunnen vanaf de grond moeilijk te zien zijn. Wij voeren dan ook grondige inspecties uit.

Een veilig en goed dak boven uw hoofd

Sommige problemen met dakbedekking en gevelbekleding kunnen moeilijk te detecteren zijn, tenzij u ervaring heeft met het opmerken van problemen met de buitenkant van het huis.
Het kan een jaar of langer duren voordat de effecten van wind, hagel of ander slecht weer zich openbaren. Dat kan in de vorm van lekkage, vallende dakpannen of beschadigde gevelbekleding. Ons doelgerichte proces zorgt ervoor dat stormreparaties stressvrij zijn en wij weten hoe belangrijk het is om de schade snel in te schatten en te herstellen voordat het verdere problemen voor uw huis oplevert.

Ons ervaren team helpt u door de storm heen

Wij zorgen dat de buitenkant van uw huis grondig wordt geïnspecteerd. Wij controleren het dak, de dakgoten, de gevel en meer. Het duidelijk identificeren van alle problemen die we ontdekken tijdens ons inspectieproces zorgt ervoor dat wij de beste oplossingen zoeken voor uw woning. Vervolgens maken wij een plan. Wij bevelen u aan wat voor reparaties voor de schade nodig zijn. U krijgt een betrouwbare schatting en er zijn geen verborgen kosten of onaangename verrassingen. Samen met u zorgen wij dat uw huis weer tiptop in orde is.

Makkelijk en flexibel in het maken van afspraken

Vrijblijvende offerte

Gecertificeerd personeel

Vast aanspreekpunt