Elektrisch schoorsteenvegen

Elektrisch schoorsteenvegen ook wel roterend elektrisch schoorsteen vegen of power sweeping genoemd is de meest succesvolle en veilige methode om je schoorsteen te reinigen. Het is efficiënt, veelzijdig en tijdbesparend systeem.

 

Voordelen elektrisch schoorsteenvegen?

Elektrisch reinigen van uw schoorsteen doen wij met een accuboor met daaraan een stok met borstels. Omdat we met een accuboor werken is het een stuk minder arbeidsintensief en door de snelheid van de boor kun je bepalen hoe intensief we het rookkanaal kunnen reinigen. Daarbij maakt de vorm van het rookkanaal niks uit. Schoorsteenvegen met stroom gebeurt altijd vanaf de grond en is dus erg veilig voor onze mannen en ook moeilijk bereikbare schoorstenen zijn daardoor makkelijk te vegen.

 

Resultaat Elektrisch Schoorsteenvegen

Resultaat Elektrisch Schoorsteenvegen

Voordelen 

  • Schoner rookkanaal dan handmatig
  • Geschikt voor elk type schoorsteen
  • Bijna stofvrij
  • Ook schoorsteenkap reiniging

 

Vraag een offerte aan

Heeft uw schoorsteen een veegbeurt nodig en woont u in regio Den Haag, Leiden of Wassenaar? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier hieronder of bel naar 071 2032 522. Wij doen ons best u zo snel mogelijk te beantwoorden en u te voorzien an een passende vrijblijvende offerte. 

Contactgegevens

071 2032 522

info@dakenschoorsteentechniekwest.nl

Ma - Vri 09:00 - 18:00

Contactformulier

Call Now ButtonBel ons nu!