Gevel reiniging

U kunt de gevel van uw woning of bedrijfspand laten reinigen van vuil en aanslag. Dit is een goedkope oplossing om uw woning weer een frisse look te geven. Daarbij is het goed voor de duurzaamheid van het pand en stijgt uw woning hierdoor ook in waarde.

 

De professionals van Dak- en Schoorsteentechniek West reinigen uw dak op een efficiënte manier met professionele materialen. Door middel van stoomreiniging spuiten wij onder lage druk met een roterende waterfrees het vuil van de muren. Het resultaat, een schone gevel.

 

Gevel Voegen en Impregneren

 

Naast het schoonmaken van de gevel controleren we de gevel ook op kapotte stenen en het voegwerk. Vervolgens vervangen we de kapotte stenen waar nodig en voegen we de gevel opnieuw. Voor een langere levensduur van uw gevel adviseren we u ook om de gevel te laten impregneren. Met het impregneren van de buitenmuur wordt er een beschermende coating aangebracht die diep doordringt tot in de structuur van de stenen. Deze coating beschermt uw muur van binnen uit tegen vocht en minimaliseert de kans op algen, mos en schimmelvorming. Ook wordt de gevel brandwerend, is er minder kans op vorstschade en kan graffiti makkelijker verwijderd worden.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Woont u in regio Den Haag, Leiden of Wassenaar en moet uw gevel gereinigd worden? Voor meer informatie over het reinigen en impregneren van uw gevel of voor een vrijblijvende offerte neemt u contact op per telefoon of mail. Wij zijn meer dan bereid u te informeren en advies te geven over de mogelijkheden en tarieven.

 

U kunt ons bereiken op 071 2032 522 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij doen ons best u binnen 24 uur te beantwoorden en te voorzien van een passende offerte.

Contactgegevens

071 2032 522

info@dakenschoorsteentechniekwest.nl

Ma - Vri 09:00 - 18:00

Contactformulier

Call Now ButtonBel ons nu!