Gevel impregneren

Het impregneren van uw gevel heeft veel voordelen. Het is daarom altijd verstandig om na het grondig reinigen van uw gevel deze ook te laten impregneren. Ook als u een bestaan vocht- of schimmelprobleem heeft kunt u met behulp van impregnatie dit probleem verhelpen of voorkomen.

 

Met het impregneren wordt er een beschermende coating aangebracht die diep doordringt tot in de structuur van de stenen. Deze coating beschermt uw muur van binnen uit tegen vocht en minimaliseert de kans op algen, mos en schimmelvorming. Ook wordt de gevel brandwerend, is er minder kans op vorstschade en kan graffiti makkelijker verwijderd worden.

Het reinigen en laten impregneren van uw gevel draagt bij aan de duurzaamheid, een beter binnenklimaat van uw woning, minder onderhoud en een nieuwe frisse look.  

Gevel impregneren

Muur na impregneren

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over gevelreiniging of het impregneren van uw gevel, neem dan contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte op. Wij van Dak- en schoorsteentechniek West zijn meer dan bereid u te informeren en adviseren bij uw keuze. U kunt ons bereiken op 071 2032 522 of via het contactformulier hieronder. Wij doen ons best uw aanvraag binnen 24 uur te behandelen en u te voorzien van een passende offerte. De offerte is geheel vrijblijvend.  

Contactgegevens

071 2032 522

info@dakenschoorsteentechniekwest.nl

Ma - Vri 09:00 - 18:00

Contactformulier

Call Now ButtonBel ons nu!