Dak- en schoorsteentechniek West: Voor het beste onderhoud van Gevels

Gevel reinigen

U kunt de gevel van uw woning of bedrijfspand laten reinigen van vuil en aanslag. Dit is een goedkope oplossing om uw woning weer een frisse look te geven. Daarbij is het goed voor de duurzaamheid van het pand en stijgt uw woning hierdoor ook in waarde.

Gevel voegen

Ons team is in staat om een inspectie van de gevel uit te voeren om aandachtspunten te identificeren en een lijst te maken van de zaken die gerestaureerd, gerepareerd of vervangen moeten worden. Onze betrouwbare onderhoudsmedewerkers hebben al veel problemen kunnen identificeren, waardoor wij huiseigenaren veel geld hebben bespaard. Als er sprake is van een historische gevel, zijn we in staat om alles in prima staat te renoveren.

Gevel impregneren

Met het impregneren wordt er een beschermende coating aangebracht die diep doordringt tot in de structuur van de stenen. Deze coating beschermt uw muur van binnenuit tegen vocht en minimaliseert de kans op algen, mos en schimmelvorming. Ook wordt de gevel brandwerend, is er minder kans op vorstschade en kan graffiti makkelijker verwijderd worden.

Scheurherstel

Wij repareren al jaren muurscheuren en doen dat snel en betaalbaar. In de loop der jaren hebben we onze reparatieoplossing voor muurscheuren in duizenden huizen toegepast.