Laat nu uw gevel impregneren en voorkom vochtproblemen in uw huis

Laat nu uw gevel impregneren en voorkom vochtproblemen in uw huis

Een gevel impregneren is een klus voor experts. Als u op zoek bent naar een ervaren en gerenommeerd bedrijf die dat voor u kan doen, bel dan Dak- en schoorsteentechniek West. We hebben bekwame medewerkers, de benodigde materialen en de juiste apparatuur om uw project binnen mum van tijd te klaren. Het schoonmaken van uw dak met de juiste druk om verontreinigingen en schimmel te verwijderen, is het begin van een compleet en grondig impregneerproces om een einde te maken aan uw waterprobleem.

Snel uw gevel impregneren door echte professionals

Het afdichten van beschadigde of zelfs ontbrekende voegen in uw gevel zorgt voor een waterdichte barrière. Bouwmaterialen verslechteren en barsten na verloop van tijd, waardoor er gebieden ontstaan waar water kan binnendringen. Terwijl vocht zijn weg vindt naar deze spleten, zal het terrein winnen door tijdens vorst en dooi. Als ervaren bedrijf gespecialiseerd in het impregneren van gevels kunnen we de oude voegen schoonmaken, uw gevel repareren en vervolgens de juiste coating voor uw specifieke behoefte aanbrengen.

Dak- en schoorsteentechniek West: ervaring met het onderhoud en renoveren van gebouwen

Het impregneren van gevels is een specialiteit van ons en wij proberen het binnendringen van water tot een minimum te beperken. We hebben de producten om de levensduur van uw gevel te maximaliseren en als deskundig aannemersbedrijf kunnen wij u goed adviseren over wat het meest geschikt is voor uw situatie. Wij zorgen ervoor dat de afwerking zowel visueel aantrekkelijk als waterdicht is. Zo heeft u weer een mooi huis en zit het goed met de waarde van uw woning.

Kies voor een betrouwbare onderhoudsspecialist

We hebben veel jaar ervaring in de branche en bedienen particulieren en bedrijven door heel Nederland. Onze gevarieerde lijst van klanten heeft geprofiteerd van langdurige waterdichtheid, wat betekent dat hun daken en gevels jarenlang lekvrij zullen blijven. Wij bieden oplossingen op maat voor onze klanten door eersteklas afdichtingsmiddelen, coatings en andere materialen te gebruiken. Dat doen wij om de levensduur van de waterbescherming te garanderen. Zo heeft u geen last meer van natte plekken, schimmelgeur en door water aangetast meubilair. Door hoogwaardige afdichtingsmiddelen en coatings aan te brengen, investeert u dus in een gezonde en schone leefomgeving. De kosten van onze werkzaamheden zullen snel opwegen tegen de kosten die u heeft als u vochtproblemen wil oplossen of reparaties moet laten uitvoeren.

Dak- en schoorsteentechniek West is er ook voor meer specialistische onderhouds- en renovatieprojecten

Bij ons kunt u ook terecht voor een breed scala aan diensten die ervoor zorgen dat uw huis weer tiptop in orde is. Kijk op onze site voor onze reparatie- en onderhoudsservices en onze aantrekkelijke tarieven. Bij ons zit u goed als u het beste wil voor uw woning. Neem contact met ons op om meer te weten over wat wij voor u kunnen betekenen. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor het reinigen van uw gevel of het impregneren van uw schoorsteen. Wij zijn u graag van dienst en bieden een uitstekende service. Bel nu 071 2032 522 voor meer informatie.

Makkelijk en flexibel in het maken van afspraken

Vrijblijvende offerte

Gecertificeerd personeel

Vast aanspreekpunt