Gevel reinigen voor een voordelige prijs

Gevel reinigen voor een voordelige prijs

Een gevel reinigen doen wij bij Dak- en schoorsteentechniek West snel en zorgvuldig. De buitenkant van uw huis is het eerste dat mensen zien als ze binnenkomen. Een vuile, slecht onderhouden gevel kan een negatieve eerste indruk achterlaten en zelfs de waarde van uw huis verminderen. Bij Dak- en schoorsteentechniek West kunnen wij de buitenkant van uw woning weer in perfecte staat herstellen zodat uw buren jaloers zullen zijn op uw mooie huis.

Een gevel laten reinigen door professionals

Bij ons bedrijf zijn we in staat om de gevel van een gebouw professioneel te reinigen en te renoveren. Of het nu gaat om een huiselijk, commercieel of openbaar gebouw. Onze gespecialiseerde teamleden hebben aan enkele historische gebouwen in de regio gewerkt en hun gevels in hun oude glorie hersteld. Bij Dak- en schoorsteentechniek West houden wij van ons vak en zijn wij trots op de projecten die wij hebben uitgevoerd.

Een schone gevel binnen een mum van tijd

Onze reinigingsmethoden verwijderen veilig een breed scala aan verontreinigingen, waaronder roet, stof, verontreinigingen op petroleumbasis, vuil en meer. Wij zijn in staat om de gevel van elk gebouw professioneel te reinigen en te herstellen. Door de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan met veel verschillende soorten gebouwen van woningen tot fabrieken, magazijnen en kantoren. Wij zijn dus van alle markten thuis en kunnen snel zien wat de beste methode is om uw gevel schoon te maken.

Wij hebben de juiste mensen voor de klus

Het schoonmaken van de buitenkant van een gebouw kan een moeilijke taak zijn die het beste aan ervaren gevelreinigingsbedrijven kan worden overgelaten. Zo voorkomt u mogelijke schade die kan worden aangericht door slecht opgeleide medewerkers die de verkeerde reinigingsmethode gebruiken. Omdat er ook goed gelet moet worden op de veiligheid is het ook verstandig om gebruik te maken van deskundige bedrijven die ervaring hebben met werken op hoogte. Met de juiste apparatuur en steigers die wij tot onze beschikking hebben bent u ervan verzekerd dat wij alles perfect uitvoeren.

Veiligheid en zorgvuldigheid voorop

Onze gespecialiseerde onderhoudsteams beschikken over de nodige kwalificaties en zijn opgeleid om te werken met industriƫle gevelreinigingsapparatuur zoals stoomreinigers en hogedrukreinigers. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staat bij Dak- en schoorsteentechniek West hoog in het vaandel. We zullen onze klanten en personeel altijd voorzien van goede instructies en u goed informeren over de werkzaamheden die wij uitvoeren.

Vraag nu een offerte aan voor uw woning

Als u een professioneel reinigingsbedrijf zoekt dan bent u bij Dak- en schoorsteentechniek West aan het juiste adres. Wij laten u graag zien hoe effectief professionele gevelreiniging kan zijn. Een klein testgebied van de gevel van uw gebouw kan worden schoongemaakt om aan te tonen hoe effectief wij zijn. U zult versteld staan van het resultaat. Vraag dus nu een offerte aan via onze site of telefonisch via 071 2032 522.

Dak- en schoorsteentechniek West is er ook voor andere onderhoudswerkzaamheden

Wij zijn een veelzijdig bedrijf en helpen u ook graag bij reparaties aan uw dak of het schoonmaken van uw schoorsteen. Voor het impregneren of voegen van muren zit u bij ons ook goed. Kijk op onze site voor meer informatie over onze diensten en onze voordelige tarieven.

Makkelijk en flexibel in het maken van afspraken

Vrijblijvende offerte

Gecertificeerd personeel

Vast aanspreekpunt