Over ons: een betrouwbare partner voor al uw renovatieklussen

Wat u over ons moet weten is dat wij al jaren een begrip in de bouwbranche zijn. DAK- EN SCHOORSTEENTECHNIEK WEST is actief door het hele land. Wij blinken uit in renovaties en reparaties die oog hebben voor detail en grondig zijn. Ideaal dus voor als u uw huis door professionals wil laten opknappen. Wij staan ook altijd voor u klaar en leveren ook spoedklussen zoals reparaties bij stormschade. Bewaar dus onze contactgegevens als u betrouwbare vaklui zoekt voor uw huis.

Makkelijk en flexibel in het maken van afspraken

Vrijblijvende offerte

Gecertificeerd personeel

Vast aanspreekpunt

Hoe wij u te dienst staan.

Over ons: wij zijn de schoorsteenspecialisten die u zoekt

Uw schoorsteen is een belangrijk onderdeel van uw woning. Onderhoud van uw schoorsteen is daarom een prioriteit en een investering voor de waarde van uw huis. Een slecht onderhouden schoorsteen kan namelijk zorgen voor lekkage, nare geurtjes of zelfs brandgevaar. Daarom is het goed om te weten dat wij bij Dak- en schoorsteentechniek West experts zijn in het onderhoud van uw schoorsteen. U kunt contact met ons opnemen voor een zorgvuldige inspectie. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent. Verder zit u bij ons goed als u reparaties wil laten uitvoeren of als u uw schoorsteen wil laten impregneren.

Over ons: uw eerste hulp bij uw gevel

Dak- en schoorsteentechniek West is een erkende gevelspecialist. Wij weten alles over dit belangrijke bouwonderdeel van uw woning. En we weten ook dat gevels belangrijk zijn omdat ze de uitstraling van uw huis bepalen. Een essentieel deel dus van de waarde van uw pand. Daarom zijn wij het bedrijf dat u moet inschakelen als u een opknapbeurt wil laten uitvoeren. Onze gevelexperts voeren een grondige inspectie uit om te zien wat er gedaan moet worden. Dat kunnen de voegen zijn van het metselwerk of het impregneren van de muur als u last heeft van vocht of schimmel. Al deze werkzaamheden voor deskundig gedaan waardoor wij garanderen dat uw gevel weer jaren mee kan gaan.

Wat onze klanten zeggen.

Wij zorgen voor uw dak

Als u onderhoud wil laten plegen voor uw dak dan zit u bij ons ook goed. Wij hebben ervaring in het repareren, impregneren en renoveren van daken. Wij bieden een eersteklas reinigingsservice voor uw dak zodat al het vuil grondig wordt verwijderd. Wij zorgen ook voor het aanbrengen van beschermende coatings die waterafstotend zijn en daarmee lekkage helpen voorkomen. U kunt ons ook altijd bellen als u last heeft van stormschade. Wij komen dan zo snel mogelijk uw kant op om de schade te beoordelen en te komen met een doeltreffend herstelplan. Spoedgevallen nemen wij serieus en wij proberen u altijd gelijk te helpen omdat wij weten hoe vervelend een beschadigd huis kan zijn.

Snel, voordelig en betrouwbaar vraag daarom gelijk een offerte aan

Wat u tot slot nog over ons moet weten is dat wij ook aantrekkelijke tarieven hanteren. Naast het feit dat wij dus heel veelzijdig zijn bespaart u door ons in te huren ook veel geld. Wij zorgen ervoor dat uw huis weer tegen een stootje kan en dat u op de lange termijn kosten bespaart. Daarnaast werken wij snel en efficiƫnt. U zult het zien als u een offerte aanvraagt. Dat kan makkelijk via onze site. En natuurlijk kunt u ons bellen op 071 2032 522 als u nog vragen heeft.