Schoorsteen inspectie

Het periodiek laten inspecteren van uw schoorsteen is belangrijk om niet voor onaangename verrassingen te komen staan. Veel problemen aan de schoorsteen komen door achterstallig onderhoud, stoken met verkeerde brandstof of foutieve aansluitingen. Deze dingen kunnen door een goede schoorsteeninspectie heel simpel voorkomen worden. Bij een schoorsteeninspectie inspecteren onze mannen of vrouwen uw schoorsteen grondig van binnen en buiten. Dus wanneer u een schoorsteen in gebruik gaat nemen waarvan u de geschiedenis niet weet of u twijfelt aan de kwaliteit, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.

Schoorsteen inspectie met camera

De makkelijkste manier om de binnenkant van een schoorsteen te inspecteren is met een camera. Onze professionals zijn hierin getraind en werken met een geavanceerd camerasysteem. Met dit systeem bekijken wij de binnenkant van uw schoorsteen en controleren op knelpunten, verstoppingen, asbest en beschadigingen. Daarnaast bekijken wij ook de constructie van uw rookkanaal. Daarbij kijken we naar uit wat voor materiaal de schoorsteen bestaat en of het kanaal rond of vierkant is.

Schoorsteeninspectie met camera

Schoorsteeninspectie met camera

Visuele schoorsteen inspectie

Naast de binnenkant heeft ook de buitenkant van de schoorsteen een grondige inspectie nodig. Hiervoor gaan wij het dak op en wordt er gekeken naar het type dak, de conditie van de schoorsteen, het voegwerk, het loodwerk, de bevestiging van de kap, etc.

Na het inspecteren van de buiten- en binnenkant van de schoorsteen ontvangt u van ons officieel ASPB-keuringsrapport. Op basis van dat rapport kunnen we vervolgens tot actie overgaan waar nodig. Naas schoorsteeninspecties kunt u bij ons ook terecht voor schoorsteenrenovaties en het verwijderen van vogelnesten.

Vraag een offerte aan

Woont u in Regio Den Haag, Leiden of Wassenaar en wil je graag meer weten over schoorsteeninspecties of tarieven? Neem dan contact op via ons contactformulier hieronder of bel naar 071 2032 522. Wij doen ons best u binnen 24 uur te beantwoorden en u te voorzien van een passende offerte. 

Contactgegevens

071 2032 522

info@dakenschoorsteentechniekwest.nl

Ma - Vri 09:00 - 18:00

Contactformulier

Call Now ButtonBel ons nu!