Schoorsteen renovatie

Is uw schoorsteen aan een grondige of lichte renovatie toe en woon je in regio Den Haag, Leiden of Wassenaar, dan ben je bij Dak- en schoorsteentechniek West aan het goede adres. Wij zijn expert op het gebied van schoorsteen renovaties in regio westland.

 

Wanneer schoorsteenrenovatie?

Een schoorsteenrenovatie is nodig wanneer de schoorsteen ernstige gebreken vertoont. Dit kunnen slechte voegen zijn of alg en mosvorming maar ook na een schoorsteenbrand of constatering van asbest is het nodig je schoorsteen te renoveren. Daarbij geeft het de woning weer een frisse look als wij klaar zijn met het renoveren van uw schoorsteen.

 

Renoveren van de schoorsteen in plaats van een nieuwe te plaatsen is vaak de goedkoopste optie om je schoorsteen weer in orde te maken. Onze renovatiewerkzaamheden zijn o.a. voegen van de schoorsteen, metselen en impregneren van de schoorsteen en het vervangen van het lood.

 

 

Vraag een offerte aan

Om te weten of uw schoorsteen nog in goede staat is, neem contact met ons op via het contactformulier hieronder of bel naar 071 2032 522. Wij doen ons best u zo snel mogelijk te beantwoorden en u te voorzien van een passende offerte. Onze vaklui komen graag een keer langs voor een inspectie of een schoorsteen renovatie indien nodig. Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend.  

Contactgegevens

071 2032 522

info@dakenschoorsteentechniekwest.nl

Ma - Vri 09:00 - 18:00

Contactformulier

Call Now ButtonBel ons nu!