Schoorsteen metselen

Schoorsteen metselen is nodig wanneer uw schoorsteen ernstig beschadigd is door bijvoorbeeld brand, vorst, blikseminslag of ouderdom. Hierdoor kunnen er lekkages ontstaan wat natuurlijk erg onprettig is. In het ergste geval is de schoorsteen niet meer te renoveren en zal deze vervangen moeten worden.

Wij kunnen de schoorsteen voor u vervangen. We breken de oude schoorsteen vakkundig af en metselen een nieuwe schoorsteen waarmee u weer jaren mee vooruit kan.

Het laten vervangen van uw oude schoorsteen heeft ook zo zijn voordelen. Het biedt namelijk tal van nieuwe mogelijkheden. Zo kunt u

 

  • kiezen voor een andere type steen
  • kiezen voor een andere kleur steen
  • randen of figuren in laten metselen
  • aanpassing van de vorm
  • een buiten open haard te realiseren

 

Schoorsteen Metselen

Gemetselde Schoorsteen

Vraag een offerte aan

Het metselen van een schoorsteen is vakwerk en laat dit dan ook altijd door een specialist doen. Wij van Dak- en Schoorsteentechniek West bouwen graag een nieuwe schoorsteen voor u. Woont u in regio Den Haag, Leiden of Wassenaar en is uw schoorsteen aan vervanging toe? Neem dan snel contact op via het contactformulier hieronder of bel naar 071 2032 522. Wij doen ons best u binnen 24 te beantwoorden en u te voorzien van een passende offerte. Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend. 

Contactgegevens

071 2032 522

info@dakenschoorsteentechniekwest.nl

Ma - Vri 09:00 - 18:00

Contactformulier

Call Now ButtonBel ons nu!