Schoorsteenveger

Schoorsteenveger regio Den Haag, Wassenaar, Leiden en omstreken nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn experts op het gebied van schoorsteenvegen en maken uw rookkanaal weer zo goed als nieuw. Wij gaan zeer secuur te werk en gebruiken uitsluitend professionele materialen. Daarnaast staat klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel en zijn wij pas klaar als u tevreden bent. Ook voor schoorsteenrenovatiesinspecties en het verwijderen van vogelnesten kunt u bij ons terecht.

Periodiek vegen van je schoorsteen

Het periodiek schoonmaken van uw schoorsteen is essentieel en erg belangrijk vanwege de brandveiligheid en uw gezondheid. Het voorkomt dat er vuil en roet zich gaan ophopen in het rookkanaal waardoor er geen schoorsteenbrand kan ontstaan. Een schoon rookkanaal elimineert de kans op CO-vergiftiging. Naast uw eigen veiligheid is het ook goed voor uw portemonnee en het milieu. Door het regelmatig reinigen van het rookkanaal stookt u efficiënter en is dit direct terug te zien op de energierekening. Minder energieverbruik is natuurlijk ook goed voor het milieu.

Laat daarom minimaal per jaar uw schoorsteen vegen. Als u vaak stookt in de de zomer, adviseren we u om zeker twee keer per jaar uw schoorsteen te laten vegen. Naast het rookkanaal moet ook de open haard of kachel worden geïnspecteerd op eventuele gebreken. Wees hier niet nalatig in want het gaat tenslotte om uw veiligheid. Het reinigen van de schoorsteen is een specialisme en laat dit dan ook altijd door een erkende partij uitvoeren.

Is het schoonmaken van je schoorsteen verplicht?

Het vegen van de schoorsteen is binnen Nederland niet verplicht. Al is het wel aan te raden dit regelmatig te laten doen. Dit voor uw veiligheid en een optimale werking van het rookkanaal. Let op: een schoorsteenreiniging kan verplicht worden door uw verzekeringsmaatschappij of de verhuurder van uw woning. Check daarom uw huurcontract of verzekeringspolis of hier iets over wordt gezegd.

Hoe gaan onze schoorsteenvegers te werk?

Het vegen van een schoorsteen kan op twee verschillende manieren, namelijk vanaf het dak of van beneden uit. Dit doen wij zowel traditioneel als elektrisch. Bij het kiezen van de beste veegtechniek zijn er een aantal factoren belangrijk. Factoren zoals het type dak, de constructie van de schoorsteen, locatie van de schoorsteen en de weersomstandigheden. Onze professionals zullen daarom altijd op locatie wat de meest veilige en beste manier is voor de reiniging van uw schoorsteen.

Vraag een offerte aan

De kosten voor het schoonmaken van een schoorsteen zijn afhankelijk van het soort reiniging. Voor een indicatie verwijzen we u naar onze pagina met tarieven. Daarbij bieden we ook verschillende abonnementen aan voor het periodiek vegen van uw schoorsteen.

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het vegen van uw schoorsteen en woont u in omgeving Den Haag dan zijn wij graag tot uw dienst. U kunt ons bellen op 071 2032 522 of stuur een bericht via het contactformulier hieronder. Wij doen ons best u binnen 24 uur te beantwoorden.

Contactgegevens

071 2032 522

info@dakenschoorsteentechniekwest.nl

Ma - Vri 09:00 - 18:00

Contactformulier

Call Now ButtonBel ons nu!