Maak gebruik van het elektrisch schoorsteenvegen voor een grondige schoonmaak

Maak gebruik van het elektrisch schoorsteenvegen voor een grondige schoonmaak

Bij Dak- en schoorsteentechniek West hebben wij het elektrisch schoorsteenvegen dat ideaal is voor het goed reinigen van de binnenkant van uw schoorsteen. Wij bieden hoogwaardig onderhoud van uw haard en schoorsteen en helpen u uw huis veilig te houden. Elektrisch schoorsteenvegen zorgt ervoor dat het rookkanaal netjes blijft. Hoewel de binnenkant van een schoorsteen onzichtbaar blijft, is dit eigenlijk een essentieel veiligheidscomponent in huishoudens met haarden. Roet ophoping is een ongelukkige gebeurtenis voor actief gebruikers van haarden. Zonder de nodige aandacht, heeft dit fenomeen niet alleen een negatieve invloed op de luchtkwaliteit, het creƫert ook brandgevaar. Voorkom dit door gebruik te maken van onze doelgerichte schoonmaakservice.

Elektrisch schoorsteenvegen zorgt voor een grondige reiniging

Alle technici van Dak- en schoorsteentechniek West zijn gecertificeerd waardoor ze de nodige expertise hebben om ervoor te zorgen dat zowel uw schoorsteen als uw huis veilig zijn. Ons team van bekwame medewerkers is er om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met zowel de functie als het uiterlijk van uw haard en schoorsteen. Wij kunnen ook zorgen voor klassiek metselwerk of een reparatie En hebben naast een Elektrische schoorsteenveger alle noodzakelijke producten en expertise in huis. We zijn opgeleid in alle aspecten van het onderhoud, inspecties en schoorsteenvegen. DAK- EN SCHOORSTEENTECHNIEK WEST is daarmee uw alles in een oplossing voor alle behoeften op het gebied van schoorstenen.

Een ervaren marktleider in de branche van schoorsteenonderhoud

Al jaren voorzien wij lokale huizen van hoogwaardige oplossingen voor het vegen van schoorstenen, waardoor huizen veilig worden en de levensduur van de schoorstenen zelf wordt verlengd. Voorkom roetschade door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw schoorsteen. Als trotse eigenaar van een open haard is het onderhoud ervan uw verantwoordelijkheid. Vermijd brandgevaar en voorkom vorming van overtollig roet en vuil. Bel vandaag nog met onze klantenservice voor advies of vraag een offerte aan.

Dak- en schoorsteentechniek West is een specialist als het gaat om een schone schoorsteen

Bij Dak- en schoorsteentechniek West is schoorsteenvegen niet alleen een van onze belangrijkste diensten, het is ook onze passie. We begrijpen het belang van routinematig onderhoud van de schoorsteen en zorgen ervoor dat huizen toegang hebben tot hoogwaardige, professionele schoorsteenreinigingsdiensten. Als u hier vragen over heeft, of over een van de andere diensten die wij aanbieden, neem dan contact op met ons team en wij zullen uw vraag graag beantwoorden.

Maak gebruik van onze uitgebreide onderhoudsservice

Naast schoorstenen zijn wij ook een betrouwbare partner als het gaat om gevelonderhoud, dakreparaties en nog veel meer. Wij helpen jaarlijks mensen door heel Nederland met onze werkzaamheden. Dat kan een grondige inspectie zijn van een woning of het herstellen van schade na een storm. Omdat wij zo ervaren zijn op het gebied van gebouwen kunnen wij problemen goed inschatten en zien of er nog meer zaken gerepareerd moeten worden. De elementen van een gebouw hebben invloed op elkaar en daarom is het handig om specialisten te hebben die weten wat ze doen.

Kijk op onze site naar onze diensten of bel voor meer informatie

Op onze gebruiksvriendelijke website ziet u makkelijk wat wij voor u kunnen betekenen. Een offerte kunt u ook snel online regelen en dat geheel vrijblijvend. Bel ons op 071 2032 522 als u een van onze medewerkers wilt spreken over deskundig advies.

Makkelijk en flexibel in het maken van afspraken

Vrijblijvende offerte

Gecertificeerd personeel

Vast aanspreekpunt