Laat snel lood vervangen door experts

Laat snel lood vervangen door experts

Als uw een oud huis heeft, bestaat de kans dat het veel loden bouwcomponenten bevat die vervangen moeten worden. Dak- en schoorsteentechniek West kan u helpen bij het zorgvuldig verwijderden lood van uw dak en gevel en te zorgen voor een degelijke vervanging. U vraagt u misschien af wat te doen als u loden onderdelen in uw huis heeft. Omdat lood door de jaren heen kan slijten is er een kans dat het water doorlaat. Lood kan ook schadelijk zijn voor uw gezondheid waardoor het raadzaam is om het te laten vervangen.

Lood vervangen is een noodzakelijke klus voor uw huis

U bent verantwoordelijk voor alle bouwelementen in uw huis inclusief uw dak en gevel van uw huis en dus ook het vervangen van lood. Als u dit wil laten doen dan staan wij voor u klaar. Ons erkende team van professionals zorgt ervoor dat alles grondig en snel wordt gedaan. Wij hebben ervaren en betrouwbare vakmensen om het werk uit te voeren. U kunt onze klantenhandleiding voor het vervangen van lood lezen op onze site voordat u een offerte aanvraagt.

Hoe wij te werk gaan

Lood kan in veel plekken in uw huis aanwezig zijn. Onze medewerkers voeren daarom een grondige inspectie uit op uw dak of aan uw gevel om te zien welke elementen lood bevatten. Vervolgens kijken wij naar de delen die vervangen moeten worden en wat de beste aanpak is. Omdat wij materialen moeten verwijderen is het soms nodig om steigers te plaatsen. Onze vakmensen verwijderen het lood vakkundig en houden goed rekening met al het vuil. Omdat lood giftig kan zijn besteden wij veel aandacht aan veiligheidsmaatregelen. Nadat wij het lood hebben verwijderd gaan wij aan de slag met reparatie en het aanbrengen van een beschermende coating.

Dak- en schoorsteentechniek West: Al uw renovatiewensen vervult door een bedrijf

Wij kunnen u van dienst zijn op veel verschillende vlakken als het gaat om uw huis. Zoals u al heeft kunnen lezen zijn wij inzetbaar voor het verwijderen van lood. Wij zijn er ook voor het repareren van uw gevel. Laat metselwerk deskundig voegen door onze vakmensen of uw dak reinigen door professionals. Al onze medewerkers zijn ook gekwalificeerd om inspecties uit te voeren en kunnen zien wat er gedaan moet worden aan uw woning. Wij zijn dus een onmisbare partner als u om uw huis geeft. Laat ons zorgen voor schade of verval zodat uw dak of uw schoorsteen weer lang mee kan gaan.

Wij hanteren gunstige tarieven voor eersteklas werk

Ons bedrijf heeft al jaren ervaring en dat zult u ook merken aan onze goede service. Die ervaring loont zich ook uit in onze prijzen. Wij weten wat we doen en doen het snel en efficiƫnt. Dat betekent dat u minder kosten per uur heeft en dus goedkoper uit bent. Ontdek het voordeel door een offerte aan te vragen via ons handige online formulier. Of misschien vindt u het prettiger om iemand te spreken. Bel ons dan op 071 2032 522 voor advies en meer informatie over onze uitstekende service.

Makkelijk en flexibel in het maken van afspraken

Vrijblijvende offerte

Gecertificeerd personeel

Vast aanspreekpunt