Een Schoorsteen frezen laat je doen door de professionals van Dak- en schoorsteentechniek West

Een Schoorsteen frezen laat je doen door de professionals van Dak- en schoorsteentechniek West

Een schoorsteen frezen is een hele klus die ervoor zorgt dat uw schoorsteen een flinke reinigsbeurt krijgt. Schoorstenen moeten de vrije doorgang van gevaarlijke verbrandingsgassen mogelijk maken. Regelmatig vegen verwijdert roet, vogelnesten, spinnenwebben en andere blokkades. Het zorgt er ook voor dat gevaarlijke schoorsteenbranden worden voorkomen. Schoorsteenvegen verhoogt de efficiëntie van uw open haard. Soms is het echter nodig dat u uw schoorsteen moet frezen als die lang niet is schoongemaakt. Een freesmachine met een roterende kettingkop zorgt dan voor het verwijderen van de harde teerlaag in uw schoorsteen.

Waarom moet ik mijn schoorsteen jaarlijks laten vegen?

Regelmatige schoorsteenreiniging is een cruciale eerste verdedigingslinie tegen problemen die later tot dure reparaties kunnen leiden. We raden aan om uw schoorsteen jaarlijks te laten reinigen om er zeker van te zijn dat er geen schade is die een gevaar kan vormen voor u of uw gezin. Laat een inspectie uitvoeren door onze experts zodat u weet wat er gedaan moet worden.

Wij zijn er voor het frezen, vegen en reinigen van uw schoorsteen

Schoorsteenonderhoud is een belangrijke klus en is makkelijk te regelen met een onderhoudscontract bij Dak- en schoorsteentechniek West. De frequentie hangt af van een aantal factoren, waaronder het type brandstof dat wordt gebruikt, het apparaat, de gebruiksduur, het vochtgehalte van houtbrandstof en het type schoorsteen dat u heeft. Onze Schoorsteenveger kan u tijdens de afspraak adviseren over de veegfrequentie. Ook voeren wij een nauwkeurige controle uit om te zien in welke staat uw schoorsteen verkeert. Het kan bijvoorbeeld nodig zijn dat wij uw schoorsteen moeten frezen of misschien wel moet vervangen.

Klantvriendelijke experts die alles weten over schoorstenen en daken

Onze medewerkers volgen een rigoureuze opleiding en moeten met succes een volledige beoordeling afronden voordat ze worden aangenomen. Ze beschikken ook over de juiste apparatuur om de taak te kunnen uitvoeren. U kunt dus op ons rekenen op het gebied van kwaliteit en efficiëntie. Onze schoorsteenvegers zijn zich zeer bewust van het maken van zo min mogelijk rommel. Ze zijn getraind in het voorkomen van het ontsnappen van stof tijdens het vegen. U zult dus geen hinder ondervinden van onze werkzaamheden.

Een goed schoongemaakte schoorsteen voor een veilig en schoon huis

Onze professionals komen op uw dak en gebruiken professionele schoonmaakmiddelen om roet en creosoot uit het rookkanaal van uw schoorsteen te verwijderen. Creosoot is een giftig bijproduct van brandend hout dat regelmatig moet worden verwijderd. Zodra we klaar zijn met het laten lopen van onze borstels door uw schoorsteen, zullen we ons werk visueel inspecteren op degelijkheid. Wij maken ook de rookkamer schoon met kleine borsteltjes en scheppen of zuigen het roet en creosoot weg. Als u professionele schoorsteenveger nodig heeft, kunt u erop vertrouwen dat de experts van Dak- en schoorsteentechniek West u een ongeëvenaarde expertise en klantenservice bieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor het reinigen van uw schoorsteen.

Vraag makkelijke een offerte aan of bel onze medewerkers voor advies

Als u denkt dat het tijd is om uw schoorsteen een onderhoudsbeurt te geven kunt u bij ons snel een afspraak maken voor een inspectie. Vraag vrijblijvend een offerte aan en u zult zien dat wij voordelig zijn. Als u nog specifieke vragen heeft over de staat en het onderhoud van uw schoorsteen dan kunt u ons altijd bellen op 071 2032 522.

Makkelijk en flexibel in het maken van afspraken

Vrijblijvende offerte

Gecertificeerd personeel

Vast aanspreekpunt