Uw schoorsteen impregneren laat u doen door Dak- en schoorsteentechniek West

Uw schoorsteen impregneren laat u doen door Dak- en schoorsteentechniek West

Het is altijd een goede investering voor uw huis om uw schoorsteen te impregneren. Om te beginnen is het belangrijk om te begrijpen waterdichte en waterafstotend coatings voorkomen dat vloeibaar water het oppervlak van uw woning binnendringt. Waterafstotende coatings zijn over het algemeen transparant of helder, terwijl andere het een glanzend of glanzend uiterlijk geven. Als u uw schoorsteen of een ander onderdeel van uw huist wil laten impregneren is het belangrijk dat u dat vakkundig laat doen door professionals. Wij bij Dak- en schoorsteentechniek West hebben veel ervaring met het aanbrengen van coatings en doen dat zorgvuldig en snel.

Uw schoorsteen volledig impregneren voor een aantrekkelijke prijs

Waterafstotende coatings worden vaak aangebracht op gevels en daken om het binnendringen van water in het interieur tegen te gaan. Bepaalde bakstenen en dakpannen kunnen poreus zijn waardoor een coating nodig is om deze te beschermen tegen verdere aantasting of verval. Wanneer uw schoorsteen een lange tijd verwaarloosd is geweest, kunnen noodzakelijke reparaties nodig zijn om het waterdicht te maken waaronder impregneren. Onze deskundige medewerkers zullen altijd goed kijken naar de staat van uw schoorsteen en er sprake is van vocht of lekkage in uw huis. Vervolgens wordt een plan van aanpak opgesteld waar impregnatie een onderdeel van kan zijn.

Dak- en schoorsteentechniek West: gebruikt de beste coatings voor uw woning

Na onze inspectie selecteren wij een coating die het meest geschikt is voor uw schoorsteen. Wij kijken dan naar de bouwmaterialen en voeren indien nodig nog reparaties uit zodat het impregneren sneller kan worden uitgevoerd. Als ervaren bedrijf die al veel gevels en daken heeft geïmpregneerd weten wij alles van de verschillende soorten coatings die nu op de markt beschikbaar zijn. Wij garanderen u dus een coating die uw schoorsteen goed zal beschermen tegen vocht en waar u veel jaren van gebruik kunt maken.

Wij zijn er voor al uw renovatieklussen in huis

Bij Dak- en schoorsteentechniek West helpen wij u ook graag als u andere projecten aan uw huis wil laten uitvoeren. Wij zijn experts op het gebied van schoorstenen. Daarom kunt u ook contact met ons opnemen als u uw schoorsteen wil laten voegen of reparaties nodig heeft. Het kan ook zijn dat u wil weten of uw schoorsteen iets mankeert. Laat dan snel en deskundig een inspectie uitvoeren door een van onze vakmensen. Wij laten u vervolgens weten wat u het beste kunt doen. Tot slot hebben wij een handig onderhoudscontract zodat u verzekerd bent van een schoorsteen die schoon en veilig blijft.

Neem contact met ons op als u meer wil weten over onze handige diensten

Nu weet u dat u voor schoorstenen goed zit bij Dak- en schoorsteentechniek West. Maar wist u dat wij u ook kunnen helpen met uw gevel en dak? Onze medewerkers kunnen uw huis grondig inspecteren en indien nodig onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Kijk op onze site voor alle praktische diensten die wij aanbieden. Neem contact met ons op als u vragen heeft of advies wil hebben over wat u het beste kunt doen. Bel ons op 071 2032 522 en wij kijken gelijk wat wij voor u kunnen doen.

Makkelijk en flexibel in het maken van afspraken

Vrijblijvende offerte

Gecertificeerd personeel

Vast aanspreekpunt