Een schoorsteen metselen laat u doen door professionals van Dak- en schoorsteentechniek West

Een schoorsteen metselen laat u doen door professionals van Dak- en schoorsteentechniek West

Een schoorsteen metselen is nodig als uw oude schoorsteen aan onderhoud toe is. Wij bieden professionele schoorsteenreparaties en onderhoud tegen betaalbare prijzen. Wilt u het rendement van uw schoorsteen maximaliseren? Bel dan de vakmensen van Dak- en schoorsteentechniek West voor uitzonderlijke schoorsteenrenovaties. Regelmatige reparaties en onderhoud van de schoorsteen zorgen ervoor dat uw haard en rookkanaal veilig te gebruiken zijn. Laat uw schoorsteen metselen tegen een scherpe prijs. Bel of mail ons vandaag nog op 071 2032 522

Wij metselen uw schoorsteen voor een voordelige prijs

Wij doen de reparatie en vervanging van de schoorsteen en de rookkanalen. Wij installeren ook de schoorsteenkap en bij ons zit u ook goed voor metselwerk en renovaties. Wij gebruiken waterafstotende producten en zijn het hele jaar door beschikbaar. Dak- en schoorsteentechniek West heeft een lange geschiedenis van uitstekende service en dat maakt ons tot een populaire keuze door heel Nederland.

Waarom het onderhoud van uw schoorsteen belangrijk is

Uw schoorsteen speelt een integrale rol in uw huis, dat kan niet als deze beschadigd, verwaarloosd of onjuist geïnstalleerd is. Zo komen schoorsteenbranden voor in haarden en schoorstenen wanneer die niet goed zijn onderhouden. Preventief onderhoud is essentieel om uw huis veilig te houden. Voorkom ook dat vogels of andere dieren nestelen in uw schoorsteen en leiden tot dure reparaties. Wij bij Dak- en schoorsteentechniek West zorgen dat u schoorsteen zorgvuldig wordt gemetseld en zo bestand is tegen de elementen. Zorg er dus voor dat uw schoorsteen lang meegaat en sluit vandaag nog een onderhoudscontract met ons af.

Schakel ons in als u een schoorsteen wil laten bouwen

Als u een uitbreiding plant of een nieuw huis bouwt, laat u de schoorsteenbouw natuurlijk over aan onze experts. We helpen u te plannen hoe groot de schoorsteen moet zijn. We bouwen een aantrekkelijke, stevige schoorsteen van metselwerk. Een schoorsteenkap is daarnaast uitstekend geschikt om vocht, bladeren en ongedierte uit uw schoorsteen te houden. Dit is uitermate belangrijk voor de levensduur van uw schoorsteen. Vocht, regen, wind, sneeuw en ijs zijn allemaal vijanden van de binnenkant van uw schoorsteen. In ons ontwerp houden wij daar rekening mee zodat u dat niet hoeft te doen.

Wij staan altijd voor u klaar voor reparatie en onderhoud

Lekkende schoorstenen vormen een groot probleem voor uw huis. De meest voorkomende plaats waar we lekken vinden, is waar de schoorsteen het dak ontmoet. Het gebied rond de schoorsteen en het dak, moet zorgvuldig worden afgedicht, zodat er geen vocht in uw zolder of plafond komt. Het opnieuw voegen van de schoorsteen is het proces waarbij gedegradeerde mortel uit de voegen van een gemetselde schoorsteen wordt verwijderd en vervangen door nieuwe mortel. Als het goed wordt gedaan, wordt de structuur van de schoorsteen versterkt en wordt de levensduur verlengd. Als het verkeerd wordt gedaan, zal de structuur van de schoorsteen worden aangetast en zal het uiterlijk worden ontsierd. U kunt ervan uitgaan dat wij deze klus deskundig uitvoeren.

Neem voor meer informatie over onze diensten contact met ons op

Nu u weet wat wij voor u kunnen betekenen kunt u een offerte bij ons aanvragen. Dat is geheel vrijblijvend en kunt u doen via onze website. Wij zijn ook altijd bereikbaar voor advies op onze nummer 071 2032 522.

Makkelijk en flexibel in het maken van afspraken

Vrijblijvende offerte

Gecertificeerd personeel

Vast aanspreekpunt