Laat uw schoorsteen voegen door vakmensen

Laat uw schoorsteen voegen door vakmensen

Een schoorsteen voegen laat u professioneel doen door Dak- en schoorsteentechniek West. Wij hebben vaklui die grondig te werk gaan en kwaliteit leveren. Als ervaren onderhoudsservice voor schoorstenen zijn wij al elke denkbare open haard en schoorsteen tegengekomen. Een van onze passies is om de rijke bouwgeschiedenis van huizen in stand te houden. Historische schoorstenen vormen prachtige blikvangers in oude woningen en we zijn vereerd dat we de afgelopen jaren aanzienlijke hoeveelheden tijd hebben besteed aan het redden van bijzondere schoorstenen. Wij zorgen daarbij niet alleen dat ze weer in gebruik worden genomen, maar ook dat ze hun originele ontwerp behouden. We behandelen deze historische schoorstenen met het respect dat ze verdienen.

Een Schoorsteen voegen voor een voordelige prijs

Er is ervaring en expertise nodig om zowel oudere schoorstenen als moderne schoorstenen goed te voegen. Elk heeft unieke eigenschappen. Van de enorm verschillende interne ontwerpen tot aan de verschillende soorten mortel en baksteen die zijn gebruikt. Onze schoorsteenexperts kent en begrijpt ze om zo de juiste service te bieden. Als wij een schoorsteen voegen blijft de structurele integriteit van de schoorsteen ook behouden. Onze gecertificeerde metselaars kennen de schoorstenen van Nederland en of uw huis nu historisch of modern is, wij kunnen uw schoorsteen weer tot leven brengen.

Dak- en schoorsteentechniek West zorgt voor een goede onderhoudsbeurt van uw schoorsteen

De renovatiewensen kunnen per persoon variƫren, maar Dak- en schoorsteentechniek West doet het allemaal. Mogelijk moet uw schoorsteen boven het dak of in de vuurhaard worden geplaatst. Of uw schoorsteen kan een volledige renovatiebeurt nodig hebben, inclusief een nieuwe bekleding van het rookkanaal, een nieuwe haard en een nieuwe kap. We kunnen alle renovatiebehoeften aan, inclusief bijzonder delicate en complexe problemen, zoals oude keramische tegels en complex voegwerk. Met onze ervaring en zorg hoeft u zich geen zorgen te maken over schade of ongewenste aanpassingen aan uw huis. Wij zetten ons in om renovaties aan een schoorsteensysteem uit te voeren door ons goed voor te bereiden op de bouw van uw huis. We kunnen elke klus aan, of u nu een beschadigd rookkanaal wilt herstellen of die wil laten vervangen door een nieuwe roestvrijstalen voering.

Wij zijn van meer markten thuis en ontdek wat wij verder voor uw huis kunnen doen

Als een dak- en schoorsteenbedrijf dat al jaren actief is zijn wij niet alleen schoorsteenexperts. Wij kunnen u ook helpen met het voegen van een oude gevel of het repareren van uw dak na stormschade. Voor het reinigen en schoonmaken van uw huis bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze vakkundige medewerkers zullen alles zorgvuldig met u doornemen en u adviseren over de werkzaamheden.

Bij Dak- en schoorsteentechniek West is uw huis in de juiste handen

Wij zijn altijd helder over wat we doen en wat onze prijzen zijn. Vraag een offerte aan via onze website en wij zullen u zo snel mogelijk een schatting geven. Onze ervaren klantenservice staat ook voor u klaar als u nog vragen heeft. Bel ons op 071 2032 522 of klik hier om een afspraak te maken met een van onze medewerkers.

Makkelijk en flexibel in het maken van afspraken

Vrijblijvende offerte

Gecertificeerd personeel

Vast aanspreekpunt