Laat een vogelnest zorgvuldig verwijderen door onze experts

Laat een vogelnest zorgvuldig verwijderen door onze experts

Een vogelnest verwijderen is nodig als u hinder ondervindt of als het gevaarlijk is als het nest blijft zitten. Onze schoorsteenvegers kunnen voor al uw wensen zorgen door onze professionele service en snelle reactietijd. Vul ons eenvoudige contactformulier in en vertel ons over uw behoeften op het gebied van het verwijderen van vogelnesten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom een vogelnest verwijderen?

Hoewel het leuk is om gastheer te zijn voor nestelende vogels en te kijken hoe de ouders hun jongen grootbrengen, bouwen vogels hun nesten niet altijd op veilige of geschikte locaties. Voordat een vogelnest verwijderd kan worden, is het belangrijk om de lokale wetten met betrekking tot het verwijderen van dieren in het wild te begrijpen. Sommige vogels zijn beschermde soorten en het knoeien met of het verwijderen van een nest of eieren kan leiden tot hoge boetes of andere straffen.

Overlast door vogelnesten

In bepaalde omstandigheden kan het nodig en wenselijk zijn om een nest te verwijderen, zowel voor de veiligheid als voor het gemak. Een goede redenen om een nest te verwijderen is als het nest is verlaten nadat het broedseizoen is afgelopen. Het kan ook zijn dat het nest momenteel ongebruikt en vervallen is. Als het nest zich bevindt op een gevaarlijke locatie, moet het nest altijd worden verwijderd. Daarmee beschermt u om zowel de volwassen dieren als de kuikens die ze hopen groot te brengen en uzelf. Onveilige locaties zijn doorgaans binnen aangesloten ventilatieopeningen of binnen een actieve schoorsteen. Als vogels hun nesten op dit soort locaties hebben gebouwd, is het het beste om het nest te verwijderen en de vogels te ontmoedigen om op dezelfde plek opnieuw te bouwen.

Dak- en schoorsteentechniek West heeft ervaren medewerkers die rekening houden met de situatie

Als het gevaarlijke nest al kuikens of eieren heeft, dan houden onze medewerkers daar rekening mee. Wij inspecteren altijd nauwkeurig de locatie waar het nest zich bevindt voordat wij tot actie overgaan. Wij kijken daarbij ook naar mogelijke schade die is aangericht en maken alles ook goed schoon. Vogels kunnen namelijk zorgen voor vuil en het is noodzakelijk dat uw huis goed wordt gereinigd om stank en ongedierte te voorkomen.

Dak- en schoorsteentechniek West levert ook hoogwaardige onderhoudswerkzaamheden

Naast het verwijderen van nesten bieden wij meer diensten aan op het gebied van reiniging, onderhoud en reparatie. Wij hebben een ervaren team van schoorsteenvegers die vakkundig werk afleveren. Onze reparateurs kunnen u helpen als u uw gevel, dak of schoorsteen wil laten renoveren. Wij zijn in staat om uitstekende voeg- en metselwerk te leveren als u dat nodig heeft. Ook in het geval van stormschade staan wij voor u paraat. U kunt ons met spoed contacteren en onze medewerkers zorgen ervoor dat uw huis weer in prima staat verkeert.

Ontdek onze voordelige onderhoudsservice door op onze site te kijken

Dak- en schoorsteentechniek West heeft een gebruiksvriendelijke site waar u informatie kunt vinden over al onze diensten. U kunt er ook makkelijk een offerte aanvragen of via ons webformulier een vraag stellen. Wilt u een medewerker spreken? Bel ons dan op 071 2032 522.

Makkelijk en flexibel in het maken van afspraken

Vrijblijvende offerte

Gecertificeerd personeel

Vast aanspreekpunt