Voegen schoorsteen

Schoorsteen voegen is eens in de zoveel tijd nodig. De schoorsteen bevindt zich namelijk vaak op het hoogste punt van het dak en vanwege de vaak wisselende weersomstandigheden in Nederland wordt de schoorsteen daarom snel aangetast door regen, wind, hagel en sneeuw. Ook algen en mossen krijgen hierdoor snel de kans om te groeien wat slecht is voor uw schoorsteen. Dit kan leiden tot lekkages, schimmelvorming en scheuren.

Het is daarom belangrijk het metselwerk opnieuw te laten voegen. Dus vertoont uw schoorsteen de bovengenoemde problemen, aarzel dan niet en laat uw schoorsteen opnieuw voegen. Na het opnieuw voegen van de schoorsteen adviseren wij klanten de schoorsteen ook te laten impregneren. Dit draagt bij aan de bescherming en duurzaamheid van de schoorsteen.

 

Schoorsteen voegen

Schoorsteen voegen voor en na

 

Vraag een inspectie of offerte aan

Om te weten of uw schoorsteen nog in goede staat is en nieuw voegwerk nodig heeft, neem contact met ons op via het contactformulier hieronder of bel naar 071 2032 522 voor een afspraak. Wij doen ons best u binnen 24 uur te beantwoorden en te komen met een passende offerte. Onze vaklui komen graag een keer langs voor een inspectie of een schoorsteen renovatie indien nodig. Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend.

Contactgegevens

(+31) 06 274 647 53

info@dakenschoorsteentechniekwest.nl

Ma - Vri 09:00 - 18:00

Contactformulier

Call Now ButtonBel ons nu!