Vogelnest verwijderen

Een vogelnest in de schoorsteen is een belangrijke oorzaak van schoorsteenbranden. Laat je vogelnest dan ook direct verwijderen door een erkend bedrijf. Vogelnesten hechten zich namelijk vast aan de wanden van het rookkanaal. Daarbij kunnen ze er ook voor zorgen dat de rook bij u naar binnen slaat.

 

Vogelnesten in schoorstenen worden vaak ontdekt tijdens de inspectie en we adviseren daarom ook altijd deze zo snel mogelijk te laten verwijderen. Dit verwijderen gaat met speciale nestboren die wij ook gebruiken. Voor schoorsteeninspecties kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte opvragen. Naast vogelnesten inspecteren wij ook op eventuele andere verstoppingen en kunnen deze in overleg met u verwijderen. 

 

Na het verwijderen van een vogelnest uit de schoorsteen, adviseren wij klanten om een schoorsteenkap of rooster te nemen. Vogels krijgen dan niet meer de kans zich te nestelen in de schoorsteen. Schoorsteenkappen en roosters zijn bij ons ook los te verkrijgen.

Vogelnest in Schoorsteen

Vogelnest in schoorsteen

 

Vraag een offerte aan

Heeft u een vogelnest of een andere verstopping in uw schoorsteen en wilt u deze graag laten verwijderen door een professional. Neem dan nu contact met ons op via het contactformulier hieronder of bel naar 071 2032 522. Wij zijn actief in Regio Den Haag, Leiden en Wassenaar. We doen ons best u binnen 24 uur te beantwoorden en u te voorzien van een passende offerte.

Contactgegevens

071 2032 522

info@dakenschoorsteentechniekwest.nl

Ma - Vri 09:00 - 18:00

Contactformulier

Call Now ButtonBel ons nu!